Ytterligare en helg där vi fått hjälp av alla barn. Vilka härliga ungar vi har!!!!
Vi har blivit bortskämda med att de rycker in och hjälper oss när vi får det stressigt. Känns skönt att de är rädda om oss gamlingar 😉
Det är roligt att jobba när man är så många, det händer en massa saker överallt.
CIMG0274
Denna gång blev det murning av grunden på nya delen. Det är ett tungt jobb så där var det skönt att få hjälp av yngre krafter. Lecastenar och allt bruk väger en hel del. Här går vi nu med varsina knäskydd, tog på att klättra mellan stenarna…….
Nu återstår att städa upp runt omkring, inte så roligt men det blir finare plus att skaderisken minskar.
CIMG0272
Foder runt dörrar och fönster fick grundfärg inför vintern. Vilken skillnad det blev! Kommer att bli jättestor skillnad när huset fixas till och får färg men det får vänta till nästa år.
Det verkar fungera med Sioo träskydd så det kommer vi att använda istället för Falu Rödfärg. Tyvärr hann vi inte med Sioo till foderna så det fick bli Fluggers grundfärg. Inte kul för mig eftersom det luktar rätt mycket, det går bort en hel del när rätta färgen kommer på.
CIMG9999
Vi fick också jord pålagt över avloppet så nu behöver vi inte oroa oss för att det ska frysa i vinter. En service på traktorn tackade vi inte nej till hellre.
Potatisen i nya trädgårdslandet, fd sviskonsnåret togs också upp. Här fick även barnbarnen vara med och hjälpa till, det ska börjas i tid!

Tack alla underbara ungar!