Nu kom vi till nästa steg, hur skulle vi göra med sidorna på baren????
Många ideér har det varit här också.
Det slutade med att vi köpte svart skinn-imitation. Det tyget kunde vi tvätta och få bort ”ny-doften”.
IMG_5556
Häftar fast tyget på en svartmålad gipsskiva. Vi lägger ett mellanlägg först för att få lite mjukare utseende. OBS, IKEA-filtarna som får hänga med i hela bygget.
IMG_5562
Testar 1:a sidan, inte så illa….
IMG_5565
Här sätts baren fast i väggen eftersom den inte har så stor yta mot golvet. En bar måste ju stå stadigt med tanke på användningen !!!
IMG_5570
Nu är framsidan på plats
IMG_5574
För att få fast skivorna i stommen skruvar vi fast dem i nitarna från framsidan. Vi kommer att täcka skarven tyg/skiva med någon sorts tape på insidan.
IMG_5576
Nu är sidorna klara och baren sitter stadigt fast i väggen. Vill inte skruva fast den i golvet med tanke på att vi ev. vill ta bort den om några år. Där tog vi en limmsträng på den kortaste sidan istället.
Fotstödet ska dit när vi vet hur vi ska göra med det. Spånar lite, har sett några roliga saker men det gäller att få tag i dem också.
Barskivan vet vi inte riktigt vad vi ska ha för material, funderar….
Taket kommer att bli klätt i samma tyg som barsidorna.

kk
All interiör vi tar in i huset måste vara fritt från emissioner så därför är vi mycket begränsade när det gäller material. Tyg är något som vi använder ofta.
Många gånger säger butiken att tyget inte går att tvätta. Vi testar i alla fall eftersom det är ett måste att få bort de mesta som tyger är behandlade med. Ofta fungerar det helt OK.