Vi har haft en gammal brevlåda där vi haft elektroniken till Minereningsverket och tillhörande flockmedel.
Trångt och bökigt plus att brevlådan hade gjort sitt.
Jag fick för mig att jag skulle göra en miniversion av Lillstugan.


Började med att skruva stommen, här är det inspektion av mannen att allt gått rätt till!!


Överdelen gjorde jag inne i Ladan, börjar bli ruggigt ute…Aluminiumbitar som vi hade hemma fick bli tak. Köpte för länge sedan ett gäng plåtar på Blocket, kommer inte ihåg vad vi skulle ha dem till men de har kommit till användning lite då och då.


Taket går att lyfta upp för att lätt kunna kolla flockmedel och elektronik.


Nu är själva stugan klar. Får måla huset, fönster/dörrar och sätta dit lister när det blir varmt i vår. Huset målar jag med Dala Dry och lister med Flugger Wood Tex.
Skönt att ha en plats för dunkarna med flockmedlet inne i huset.
Utkastaren för vattnet ska sättas tillbaka på utsidan i vår.
Nu står allt under tak och det finns mera plats när man ska kolla och fixa med minereningsverket.

Det känns helt fantastiskt att jag kan hålla på med trä nu. Det skulle varit omöjligt för några år sedan, miljön har verkligen fått mig friskare. Även om jag måste hålla på ute eller inne i ladan med dörrarna öppna känns det underbart. Önskar att vi kunde ha trä inomhus också men det kanske blir i framtiden……man får aldrig ge upp!