Nu har vi även flyttat in i kylrummet……

Vi använder rummet som skafferi till att börja med. Vet inte riktigt vilken temperatur vi kommer att få i sommar, måste testas.
Plockade in kyl och frys som vi haft stående i badrummet som extrabuffert. Vi har inte så stor kyl/frys i köket och vi bor ute på landet så det kan behövas lite att buffra i.
IMG_6519
Börjar med att plocka in hyllor. Det är stålbokhyllor från ett bibliotek som lades ner. De har varit till stor användning genom åren. På förra stället hade vi dem efter hela garageväggen till förvaring.
IMG_6528
Nu börjar det likna något…slipper springa runt i alla utrymmen och hämta mat och maskiner.
Helt underbart att ha allt samlat, vilken lyx! Bra att bo primitivt ibland för det gör att man uppskattar saker som man normalt tar för givet.
En närvarodetektor som tänder lyset gör att man får fria händer när man tex kommer in med tex en tung kastrull.

Hurtsarna på hjul köptes på IKEA, har köpt likadana till skrivbordet. Det är självklart stålhurtsar. Behövde en yta att ställa ifrån sig saker på så det passade perfekt! Bara att dra ut hurtsen om man behöver större yta.

Nu gäller det att kolla temperatur och luftfuktighet så vi vet hur vi kan använda rummet sedan.

Skönt för maskiner att få stå lite torrt, då mår de bättre. Min älskade assistenten från 80-talet fungerar inte riktigt som förr, troligen fuktskada…… Får blinka lite extra med ögat så kanske min elektriker till man kan titta till den vid tillfälle…..