Golvet, ja där har det varit många vändor….
Först tänkte vi ha en 3d bild under och sedan måla Epoxy på det. Visade sig att den Epoxyn som man lägger på inte är godkänd här i Sverige.
Nästa vända var ett golv vi sett i en bilhall nere i Småland. Först lite detektivjobb för att få reda på vad det var för material, inte helt lätt. Inte alltid man blir lika glad….det gick inte att ha i badrum!!!
Många andra typer har vi spånat om men det slutade med att vi beställde klinkers. Klinkers kan vi och vi måste bli färdiga någon gång…. Våren är här och då vill vi ut och jobba med allt vi har kvar ute.


Börjar med att lägga på ARDEX våtrumsmattan SK100 med limmet 7+8 KIT.
Extra viktigt vid golvbrunnen. Där la vi en speciell matta gjord för just golvbrunnar. Tyvärr hann vi inte ta några bilder på just det jobbet men den ligger där och det är det viktigaste.


När allt har torkat spolar vi rent väggarna och sedan spolar vi på golvet för att se om det behövs spacklas upp innan vi börjar kakla.Vi vill ha fall på hela golvet så man lätt kan spola av det när man städar.


Tyckte det gick fort att lägga kaklet på golvet men…men…sedan kom alla de små bitarna vid väggarna. Det får man ta när man ska lägga golvet diagonalt istället för rakt.


Skräpigt blir det med alla förpackningar. Återbruket är välbesökt !!!